Digitale creativiteit met lef én resultaat

Het leven als Digitist

Een kijkje nemen achter de schermen? Ontdek hoe het leven bij Digiti er aan toe gaat en maak kennis met al onze Digitisten. Op ons eigen ‘werken bij Digiti’ platform leer je alles over hoe het is om te werken bij Digiti. Ja, écht alles. Zelfs hoe onze Happy Fridays eruit zien. En dat wil je niet missen.

Gedreven door ROI

Zoals iedere ondernemer schrijf jij ook aan het unieke verhaal van jouw business. De experts van Digiti gaan op zoek naar de resultaten die jij wil behalen en bedenken een manier om zelfs offline doelen te bereiken. We creëren samen met jou de juiste digitale toepassingen en ondersteunen deze oplossingen met strategisch denkwerk en gerichte marketing. Ontdek hoe we dit doen.

Een unieke werkomgeving

Berkenbomen tussen de bureaus, Scandinavisch rendiermos tegen de muren, een gigantische flatscreen, een sportdak, … de creativiteit in ons kantoor kent geen grenzen. Teamleden zitten in het gras, werken vanuit een schommelstoel en schrijven tegen de muren.

Om jouw werk te ondersteunen, vind je ook schermen in alle uithoeken van ons kantoor, met in het midden een larger than life 4K-touchscreen, dat je kan gebruiken voor presentaties en ideeën. Of om ‘s middags je Playstation-skills op los te laten.

Een geoliede machine

Laat één ding duidelijk zijn: bij Digiti zijn we tegen vastgeroeste bedrijfsprocessen. Toch gingen we op zoek naar vijf verschillende fases om jouw doelen te bereiken. Een aanpak die in het verleden al meermaals een succes bleek te zijn!

  1. Discovery: We verkennen, onderzoeken en analyseren jouw onderneming.
  2. Strategy: Waar wil je naartoe en hoe geraak je daar zo snel mogelijk? Wij schetsen de mogelijkheden.
  3. Copy & Design: We werken de bouwstenen uit, verzorgen een visuele flow en schrijven overtuigende teksten. Allemaal met jouw unieke look-and-feel in het achterhoofd.
  4. Development: Coderen, bouwen, programmeren, … We ontwikkelen sprint per sprint het gewenste resultaat.
  5. Acceleration: We zorgen dat je website bezocht, je app gedownload en je platform gevonden wordt.

Ervaren, maar flexibel

Eind 2004 legde Derek Dendievel de funderingen van Digiti. Wat begon als een freelance one-man-show, groeide uit tot een dertigkoppig team van digitale experts. Dat we al meer dan een decennium een belangrijke rol spelen, wil niet zeggen dat we onszelf niet geregeld heruitvinden. We werken jaarlijks aan een nieuwe strategie, spelen constant in op nieuwe trends en zijn er niet vies van om een nieuwe markt te betreden.

Ontdek hoe Derek Digiti liet groeien

Experts die impact maken

Om het gewenste resultaat te behalen, hebben we een team dat bestaat uit getalenteerde developers, designers, marketeers en strategen die graag uit hun comfort zone geduwd worden. Verschillende teams van digitale experts zijn er steevast van overtuigd dat zij jou enkel zo kunnen helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Maak deel uit van dit team