Ons team van experts

Digital solutions
Skilled team of Digiti
Two decades experience

Onze digitale tovenaars

Digitale strategen"

Onze digitale visionairs zullen niet aarzelen om verder te gaan dan de verzoeken van de klant en dieper te graven om hun ware behoeften te ontdekken. Op basis van hun bevindingen, ondersteund door onderzoek, zullen ze vervolgens een roadmap ontwerpen voor de digitale projecten.'

Designers

In order to make our apps, websites and other digital products as user-friendly as possible, we require the best UX and UI designers. They are the pragmatists and creative thinkers who’ll come up with designs according to the client and end-users’ needs. 

Front-end ontwikkelaars

Deze speciale groep technische genieën zijn de bouwers van de dromen van onze klanten. Gewapend met uitgebreide kennis van codering, nemen ze de abstracte visies van ons creatieve team en transformeren ze in tastbare, functionele realiteiten.

Achterendontwikkelaars

Als meesters van data, CMS en CRM, beheren zij de motor achter de digitale machine van onze klant, waarbij ze zorgen voor een soepele overgang van gebruikersactie naar systeemreactie, waardoor elke interactie efficiënt en betrouwbaar verloopt.

Marketeers

De superkracht van onze reclame-experts en groeihackers is het vermogen om in te spelen op de psyche van onze potentiële klanten en hun doelen te overtreffen. Dit alles terwijl ze hun out-of-the-box denken gebruiken om de doelgroep te bereiken en te overtuigen om te interacteren en te converteren.

Inhoudmakers

De literaire tovenaars van ons bureau. Zij maken het hun missie om boeiende en meeslepende inhoud te schrijven. Ze vinden precies de juiste woorden, met als doel om de boodschap van onze klanten te laten resoneren en echoën in de harten en gedachten van hun publiek.

Projectmanagers

Ze zijn multitasking virtuozen die ervoor zorgen dat het team de visie van de klant tot leven brengt. Ze zijn teamleiders, accountmanagers, scrum masters,... allemaal verpakt in één pakket. Zonder moeite schakelen ze tussen de klant en ons team, en houden ze iedereen op één lijn met elkaar.

You

Je bent een digitale enthousiasteling, een fan van epische online campagnes of gewoon een semi-geek met een technisch onderlegde houding en een voorliefde voor plezier maken. Maar je hebt ook een algemene interesse en begrip voor onze klanten en hun publiek. Oh ja... en je houdt van vuurwerk... digitaal vuurwerk... heel veel ervan.

 Thumb

Onze waarden"

Results-driven

Building a cool looking website is great. But will it attract visitors and generate leads? Will these visitors easily find their way around and take the right actions?

Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we de gebruiker tevreden stellen en echte, tastbare resultaten leveren voor onze klanten. We meten en analyseren nauwgezet elke stap van de weg om een ROI te garanderen waar onze klanten naar zullen verlangen.

Onvoorwaardelijk toegewijd

We zijn een gelukkige, hechte groep digitale creatievelingen, verenigd door onze passie voor alles wat digitaal is. We zijn toegewijd aan Digiti, aan onze klanten en aan elkaar.

Van het spotten van zakelijke kansen tot het overtreffen van verwachtingen voor onze klanten en het team. Bovenal hebben we ontzettend veel plezier, zowel binnen als buiten de werkomgeving.

Dapper creatief'

Bij het serveren van onze oplossingen, voegen we graag een royale schep van de creatieve hete saus toe. We waarderen grote ideeën en we zijn niet bang om te experimenteren! Als we het kunnen dromen, kunnen we een manier vinden om die droom werkelijkheid te maken.'

En zo niet, dan hebben we in ieder geval een waardevolle les geleerd of verrassende inzichten opgedaan.'

Opzettelijk overwogen

Terwijl we graag die creatieve sappen laten stromen, is het even belangrijk om een stap terug te nemen en de opties te evalueren. In plaats van er meteen in te duiken, zullen we de behoeften van onze klant en de haalbaarheid van onze oplossing beoordelen. We denken het recept door voordat we beginnen met het bereiden van een digitale lekkernij.

Proactief efficiënt

We vertrouwen erop dat ons team het beste voor heeft met Digiti. Om dit te bereiken, moedigen we hen aan om onafhankelijk te zijn en initiatief te nemen. Zij moeten kansen opsporen en hierop actie ondernemen, verbeteringen voorstellen, zich afvragen of we efficiënt genoeg werken en of er werkelijke waarde is voor de klant en eindgebruiker.

 Thumb  Thumb  Thumb  Thumb  Thumb

Word de beste teamspeler"

Wij zijn allemaal digitale superhelden met onze eigen expertkrachten. We zijn een groep enthousiaste leerlingen en staan altijd klaar om elkaar te ondersteunen in onze groei. Er is geen ik in team en daarom zorgen we ervoor dat er genoeg mogelijkheden zijn om van elk lid van het team te leren.

Zie hoe we samen groeien'

We hebben de perfecte plek voor jou.'

Do you feel like you could fit into our crew of experts? Do you have some serious skills and appetite to create digital fireworks? 

Bekijk onze vacatures"