Ontdek onze winnende formule'

Sommige wetenschappers zouden deze uitspraak tegenspreken, maar er is geen exacte formule voor digitaal succes. Het is altijd een mix van componenten die uiteindelijk de gewenste chemische reactie geven.

Stap 1

Strategy

Onze digitale strategie richt zich op uw zakelijke doelen, de doelstellingen van uw webshop, de regio's die u wilt bereiken en de doelgroepen. Vervolgens zullen we ons verdiepen in de gewenste tool stack en de meer technische vereisten op basis van de gewenste aankoopstroom.

Curious about how we would puzzle these pieces together for you?

Ontdek onze digitale strategie"

services

Stap 2

Setup

Op basis van de strategie bouwen we een prachtig e-commerce platform voor u dat in contact staat met uw doelgroep. Wij zullen de rest van de technische setup voor u regelen, zodat het hele proces van bestellen tot betaling, levering en voorraadbeheer goed verloopt. Daarnaast brengen we uw volledige verkoopfunnel in kaart en elimineren we eventuele afwijkingen.

services

Stap 3

Growth

Bovendien zullen onze groeimarketeers het stuur overnemen en marketingintegraties opzetten met uw online winkel om follow-up e-mails mogelijk te maken, verlaten winkelwagenherstel te activeren en meer. Deze digitale marketinginspanningen zijn bedoeld om klanten aan te trekken en opnieuw te betrekken bij uw winkel, wat de verkoop stimuleert.'

services

Klanten waar we graag voor werken"

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Klaar om te creëren'
fireworks?

Neem contact op"
Looking for growth insights?