Unieke verkooppropositie

Herontdek je wortels'

Before boosting your brand awareness, take a moment to introspect. What's your purpose? Who's your audience? Are you still aligned with your original value proposition?

Beantwoord deze vragen,'Verfijn je merkverhaal', En je zult helderheid en memorabiliteit uitstralen.

Merkidentiteit

Het juiste bericht voor de juiste mensen'

Met jouw merkidentiteit in hand, is het tijd om het in alles te verweven - kleuren, lettertypen, stem, waardepropositie en al jouw communicatie. Wees aanwezig, spreek hun taal en wees consistent op alle marketing- en verkoopkanalen.

Hoe en waar je je boodschap verspreidt, zal een grote invloed hebben op het bereik en de kwaliteit van je leads.'

Archetyping

Je merk een menselijke touch geven'

Mensen verbinden zich met mensen. Door het aannemen van een universeel erkend personage, of merkarchetypen, zoals de 'held'. Dit moedige, gedurfde en zelfverzekerde type wil de wereld verbeteren, net als Digiti! Een merkarchetype kan helpen om je merk menselijker te maken en zijn persoonlijkheidseigenschappen te definiëren.

Uw publiek zal uw persoonlijke kant zien.'

Inhoudspiramide

Een eindeloze voorraad aan inhoud'

To keep your brand top of mind, you need a steady flow of valuable content. But you don't have to start from scratch each time. Leverage the content pyramid technique: Begin with long-form content like eBooks, break it down into blog posts, and then distill it further into engaging snippets for social media.

Deze strategie stelt je in staat om inhoud te recyclen en tegelijkertijd boeiend, leuk en memorabel te blijven.

Join Digiti

Need help to reignite your brand?

Onze missie is om u te helpen bij het overwinnen van uw zakelijke uitdagingen en het bereiken van uw doelen. Onze digitale strateeg Jan staat klaar om te luisteren en op maat gemaakt advies te geven voor uw behoeften. Boek een afspraak met Jan voor een frisse kijk op uw merkstrategie en ontdek samen met ons nieuwe mogelijkheden.'

Krijg persoonlijk advies"

Ontdek onze winnende formule'

Sommige wetenschappers zouden deze uitspraak tegenspreken, maar er is geen exacte formule voor digitaal succes. Het is altijd een gesynchroniseerde mix van componenten die uiteindelijk de gewenste chemische reactie geven.

Stap 1

Strategy

(Re)discovering your brand identity or (re)defining your value proposition is a big effort, so you need to be willing to delve a little deeper. What does your audience truly need? What should you do in order to thrive and make your customers return?

Wij omvatten een sterke merkidentiteit en waardepropositie in een solide digitale strategie die uw digitale spelplan bestrijkt om uw doelgroep te betrekken en te laten interageren gedurende de hele klantreis.

Ontdek onze digitale strategie"

Stap 2

Setup

Tijd om naar de tekentafel te gaan. Een nieuwe branding, logo, digitale middelen, webdesign, ... de mogelijkheden zijn eindeloos en maken allemaal deel uit van de transformatie die jouw merk zal ondergaan.

Vervolgens kunnen onze ontwikkelaars nieuwe websites en applicaties creëren op basis van frisse en nieuwe ontwerpen die integreren met uw bestaande tools en frameworks, waardoor naadloze ervaringen en betekenisvolle interacties met uw publiek worden geleverd.'

services

Stap 3

Growth

Jouw merkverhaal is naar buiten gebracht, laten we het naar het juiste publiek brengen en beginnen met interactie. Met behulp van groeimarketing zorgen we ervoor dat de juiste merkboodschap bij de juiste mensen terechtkomt, en als dat niet het geval is, leren we van en passen we onze campagnes aan.

Dankzij deze leermindset en aanpassingsvermogen, monitoren en verbeteren we voortdurend uw bereik, merkboodschap en betrokkenheidspercentage bij uw doelgroep. Altijd met het oog op het behalen van uw zakelijke doelen!'

services

Eindelijk! Dankzij de workshops van Digiti hebben we na al die jaren onze waardepropositie op punt staan.'
Alex Curtoud, Directeur bij Trilations

Klanten waar we graag voor werken"

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo

Klaar om te creëren'
fireworks with us?

Neem contact op"
Ready for a brand boost?