What we do

WordPress

Een website lanceren en deze daarna jarenlang onaangeroerd laten staan, is niet meer van deze tijd. Jouw website moet een dynamische omgeving worden waarop teksten wijzigen en bijkomen. Soms wil je een kleine aanpassing doen, soms wil je een volledig nieuwe pagina toevoegen. Op zo’n moment kan een CMS als WordPress je heel goed helpen.

Je website aanpassen met een CMS

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en eenvoudig beheren. Wat begon als een blogging platform is inmiddels uitgegroeid tot een systeem waar wereldwijd miljoenen mensen gebruik van maken om hun website of webshop te onderhouden.

‘s Werelds populairste CMS

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Maar liefst 80 procent van alle websites in de Verenigde Staten draait op WordPress. Als je kiest voor een site met dit CMS, dan kies je voor hetzelfde CMS als The New York Times, Justin Timberlake, Coca-Cola en James Bond.

WordPress

Je kiest in de eerste plaats voor een WordPress-website omdat je de website eenvoudig zelf kunt onderhouden. Je hoeft geen kennis te hebben van allerlei systemen om te begrijpen hoe je afbeeldingen en tekst kunt plaatsen in. Tegelijkertijd is het CMS bijzonder snel én SEO-vriendelijk.

Digiti en jouw CMS

Digiti is technologie-onafhankelijk. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we altijd op zoek gaan naar de juiste digitale oplossing voor jouw bedrijf. Daarvoor maken we gebruik van de verschillende tools en hulpmiddelen. Onze developers zijn van alle markten thuis, iets wat altijd goed van pas komt als je een nieuwe website of webshop nodig hebt. Dus beschikken we ook over enkele doorwinterde WordPress-experts.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van WordPress?

Kom eens praten met onze experts

Gratis advies

Bert deelt graag zijn WordPress-kennis

Krijg gratis advies