What we do

Webdesign

Een moderne website is veel meer dan een digitaal visitekaartje, het is een online communicatietool die jouw merk en gedachtegoed vertegenwoordigt. Je website moet niet alleen mooi zijn, klanten moeten ‘m ook vinden én zich gemakkelijk kunnen bewegen door al je pagina’s. Het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als je bezoekers dan nog eens kopen of contact met je opnemen. Een heuse boterham, maar daarbij helpen wij je graag.

Hedendaagse websites

Websites zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfsstrategie van iedere onderneming. Ooit was een website een leuke extra, en nu bepaalt jouw website een groot deel van jouw uitstraling. Een goede website heeft een duidelijke structuur, komt overeen met de huisstijl van een bedrijf en moet ook aantrekkelijk zijn. Jouw unieke webdesign moet passen bij jouw imago én scoren in Google, Bing en Yahoo.

Een modern design

Onze designers willen eigenlijk maar één ding: jou en de bezoekers van je website verbazen. Iedere website die zij opleveren moet een pareltje zijn dat volledig matcht met je doelgroepen en je digitale noden. Daarom verdiepen onze designers zich in jouw bedrijfscultuur en maken ze daarna een prachtige website die echt wérkt. Een website die de juiste bezoekers aantrekt en hen laat doen wat jij wil dat ze doen.

Doordacht webdesign

Jouw nieuwe website moet een doordachte lay-out hebben, op basis van je bedrijfsimago en branding. Onze strategen en designers denken na over structuur, boodschap en doelen. Daarbovenop doet ook ons marketingteam z’n zegje over jouw website. Zij willen immers dat jouw website volledig up-to-date is op vlak van SEO en digitale marketing, zodat je website ook de nodige resultaten oplevert. 

Onze designers denken ook na over de mobiele gebruikers. Zo ziet jouw nieuwe website er niet alleen op desktops top uit, maar verbaast het design van jouw site ook tablet- en smartphonegebruikers. En dat is een belangrijk gegeven, want het aantal mobiele gebruikers blijft stijgen! 

Een nieuwe website die écht opbrengt?

Kom praten met onze designers

Gratis advies

Onze experten inspireren je graag over je nieuwe site

Krijg gratis advies