What we do

UX-Design

Een goede website of applicatie draait rond je gebruikers en hun ervaringen. Onze User Experience (UX) designers houden zich bezig met de manier waarop mensen websites en digitale toepassingen gebruiken. Daarnaast zijn ze constant aan het experimenteren en zetten ze alles op alles om jouw gebruiker de best mogelijke ervaring te bieden.

Wat is UX-design?

Een website die van de hand van een UX-designer komt, is doorgaans uiterst gebruiksvriendelijk. Zij testen en analyseren namelijk je doelgroep, alvorens ze iets op papier zetten. Wat willen je gebruikers? Hoe plezierig zijn hun touchpoints? En waar liggen knel- en verbeterpunten? Dit onderzoek vormt de basis van hun UX-design. Een design dat de band met de doelgroep versterkt en zorgt voor betere resultaten.

wireframe ux ui

User experience: verder dan de desktop

Het principe van een user experience wordt vaak enkel toegepast op websites. Onze designers gaan met veel plezier verder dan dat. Zij vinden dat ook mobiele applicaties en mobiele websites op en top gebruiksvriendelijk moeten zijn. Tenslotte neemt het aantal bezoekers van mobiele websites alléén maar toe.

Wat kan Digiti voor mij betekenen?

Bij Digiti gaan we graag verder dan de ontwikkeling van je website. We helpen je ook met de eerder genoemde analyse. Samen doorgronden we je gebruiker: we leggen knelpunten vast en gaan dan aan de slag met een top-notch, op maat gemaakt design. We tekenen de user experience uit en optimaliseren zowel de website als de bijbehorende applicaties. Alleen dan sluit jouw website zo dicht mogelijk aan bij de wensen en voorkeuren van consumenten, partners en andere belanghebbenden.

Ben je benieuwd hoe we de gebruikerservaring jouw website of app verbeteren?

Vraag het aan onze UX-experten

Gratis advies

Zit samen met Digiti voor jouw UX Design

Krijg gratis advies