What we do

Symfony-development

Symfony kent een heel snelle opmars qua populariteit. Zowel developers als eindgebruikers houden van de taal, wat alles te maken heeft met de snelheid ervan. Eén van de belangrijkste voordelen van Symfony is dat je bouwstenen kunt configureren, in plaats van alles altijd opnieuw opnieuw te bouwen. En daardoor is het mogelijk om snel resultaat te behalen!

Een uniek PHP-framework

Symfony is een uniek PHP-framework.  Zo kan je het bijvoorbeeld inzetten als applicatieframework voor op maat gemaakte software. Dankzij diverse mogelijkheden en toepassingen kan je de snelheid ervan blijven optimaliseren. Dit zorgt ervoor dat dit framework de basis vormt van talloze websites en webapplicaties.

Symfony

Waarom Symfony?

Het PHP-framework biedt gigantisch veel voordelen. Zo is er enerzijds de mogelijkheid om zonder problemen grote aantallen bezoekers te ontvangen. Anderzijds speelt ook de veiligheid die Symfony kan bieden een hele grote rol. Krijgt jouw website duizenden bezoekers per dag over de vloer? Dan is het unieke PHP-framework een must-have!

Starten met dit framework?

Digiti is technologie-onafhankelijk en bovendien van alle markten thuis. Daarom kun je altijd rekenen op onze expertise. Wij hebben development-experts in huis die als geen ander weten hoe ze je kunnen ondersteunen bij het bouwen van een website met dit unieke PHP-framework.

Benieuwd hoe Symfony jou en je bedrijf verder kan helpen?

Kom praten met onze developers

Gratis advies

Bert vertelt je graag meer over Symfony

Krijg gratis advies