What we do

Search Engine Optimization (SEO)

Wist je dat maar liefst 33% van de mensen dagelijks een zoekmachine gebruikt om een website te vinden? Een groot aantal mensen vindt het een handige manier om op zoek te gaan naar een bedrijf dat hun noden kan invullen. Het is dus niet zo heel gek dat steeds meer bedrijven zich bezig houden met SEO, en dus goed gevonden willen worden in de zoekmachines.

Wat is dat nu eigenlijk, die SEO?

Dankzij een goede SEO-strategie trek je meer relevante bezoekers naar je website. Als jij op nummer één staat wanneer iemand in Google naar jou zoekt, dan is de kans bijzonder groot dat ze op jouw zoekresultaat klikken. Het klinkt allemaal erg simpel, maar je komt echter niet zomaar bovenaan te staan. Een hoge positie kost heel wat werk, energie en tijd.

Daarom gaan we eerst en vooral samen met jou op zoek naar de juiste zoekwoorden, en kijken we welke ingrepen nodig zijn om jou hoger te laten scoren. We willen immers dat niet alleen bezoekers op je website komen, maar ook dat dit relevante bezoekers zijn die jouw producten of diensten serieus overwegen.

SEO

Oog voor detail

Bij Digiti kijken we naar alle factoren die meespelen in jouw positie in de zoekmachines. De kwaliteit van de teksten is zo één ding, maar we kijken ook onder de motorkap van je website. We doen kleine technische aanpassingen om jouw website future-proof en vooral zoekmachinevriendelijk te maken.

Gaandeweg verbeteren we jouw website en achterhalen we wat jouw doelgroepen eigenlijk willen. Door hier op in te spelen, krijg je nog meer bezoekers.

Werken met Digiti

Bij Digiti werken we met meerdere experts die alles weten van SEO. Zij kennen de kleine dingen die ervoor zorgen dat je nog hoger in de zoekmachines komt te staan. Tegelijkertijd zijn zij enkel bezig met kwaliteit, en geen kwantiteit. Op deze manier trek je geen bezoekers die toch meteen weer weggaan, maar bezoekers die effectief klant kunnen worden.

Beter scoren in alle zoekmachines?

Kom praten over jouw SEO-strategie

Gratis Advies

We leren je hoe je meer uit je zoekmachines haalt

Krijg gratis advies