What we do

Search Engine Advertising (SEA)

Opvallen, verleiden, laten converteren. Dat is de magie van Search Engine Advertising: je wil hoog scoren in de zoekmachines, je doelgroep verleiden op exact het moment dat ze op zoek zijn naar jouw product. En als bedrijf wil je natuurlijk pas betalen als je jouw klanten daadwerkelijk hebt bereikt. Search Engine Advertising (SEA) wordt vandaag de dag steeds verfijnder, en dat is beter voor jou.

Adverteren in Google

Tegenwoordig zijn ze alom bekend: de tools en tricks om veel bezoekers maar je website te trekken. Maar in het merendeel van de gevallen speelt kwantiteit eigenlijk geen rol. Integendeel, alles draait rond kwalitatieve en hoogwaardige bezoekers, die daadwerkelijk op zoek zijn naar jou en je website. Daarom is het ontzettend belangrijk om de juiste zoekwoorden te bepalen en jouw SEA-strategie constant te optimaliseren. Zo komen jouw advertenties boven die van al je concurrenten, en trek je de juiste bezoekers aan. En da’s waar we het allemaal voor doen.

SEA

SEA: zoekwoorden en veel méér

Google AdWords is nog steeds de meest bekende bekende vorm van online adverteren. Doorheen de jaren is SEA sterk geëvolueerd, en wordt deze vorm van targetted advertising meer een combinatie van:

  • een positieve digitale klantervaring
  • steeds betere, verfijndere manieren om te kunnen targeten
  • meerdere opties om integratie met andere populaire online platformen toe te passen: Google Maps, YouTube.
  • slim ingezette zoekwoorden (short en longtail voor organische zoekresultaten)
  • datadriven: ‘meten is weten’ geldt nog steeds!

Klaar voor een SEA-strategie die werkt?

Ons team van online marketeers bestaat uit experts op diverse SEA-gebieden. Zij weten samen precies welke tweaks jouw site boven de concurrentie laat uitkomen in Google en zelfs in Bing! Onze marketeers doorgronden samen met jou waar jij je bedrijf heen wil laten groeien. We inspireren en ondersteunen met denkwerk over je strategie voor online marketing. Daarnaast zorgen we voor de digitale creatie en bereiken we samen met jou je doel.

Overtuigd? Zin om samen te werken? Of gewoon meer weten over je advertentiemogelijkheden?

Plan een gesprek met ons

Gratis advies

Kom eens praten met ons over jouw online marketing

Krijg gratis advies