What we do

Ruby On Rails

Om een betrouwbare klantenkring op te bouwen, is het belangrijk dat je je klanten doelgericht benadert. Een website helpt je daarbij, maar misschien heb je nog andere webapplicaties nodig. Als je een praktische en prestatiegerichte webapp wilt, kan Ruby On Rails je daarbij helpen!

Wat is Ruby on Rails

Rails is een uniek Ruby-framework. Het is een opensource-webapplicatieframework waarmee je praktische applicaties ontwikkelt zonder dat je hiervoor oneindig veel code moet gebruiken.De programmeertaal is goed leesbaar en daardoor eenvoudig te gebruiken. Deze lage instapdrempel zorgt ervoor dat een groot aantal ondernemingen werken met Ruby On Rails.

Digiti 6

Rails, een uniek Ruby-framework

Een framework is een verzameling van componenten die ervoor zorgen dat jouw website bouwen en beheren gemakkelijker wordt. Door gebruikte taken meteen te automatiseren, hoef je in de toekomst de code niet elke keer opnieuw te schrijven. Ruby On Rails is een open source framework. Wereldwijd maken talloze developers gebruik van dit netwerk en worden er volop websites en webapplicaties gebouwd met dit raamwerk.

En wat zijn de mogelijkheden?

Aan de slag gaan met Ruby On Rails levert een bedrijf en developers altijd voordelen op. Het framework heeft een relatief snelle implementatietijd en is een geschikt systeem voor websites en applicaties met een lange levensduur.

Jouw volgende Ruby-project

Ben je klaar om het framework te gebruiken dat ook gebruikt wordt door Airbnb, Basecamp, Groupon en Twitter? Kom dan zeker eens praten met onze Ruby On Rails-experts. Zij kennen de laatste nieuwe trends en weten als geen ander hoe ze dit framework ten volle kunnen uitspelen in jouw organisatie.

Maak jij binnenkort de overstap naar Ruby On Rails?

Onze developers helpen je daarbij

Gratis advies

Bert kan je alles over Ruby On Rails vertellen

Krijg gratis advies