What we do

Responsive Design

We hoeven je het belang van een goede website waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Een website bepaalt het succes van je organisatie en draagt bij tot de volledige communicatiestrategie. Natuurlijk speelt die communicatie zich ook af op tablets en smartphone. Een mobile-friendly website is dus een absolute must.

Responsive Design

Een website is één van de vele communicatietools die jouw bedrijf digitaal vertegenwoordigen. Ze trekt je doelgroepen aan en overtuigt hen, waar die op zich dat ogenblik ook bevinden. Dat houdt dus in dat een mobiele website minstens even belangrijk is als de desktopvariant. En toch stuiten internetgebruikers vandaag de dag geregeld op niet-mobiele websites. Dat is niet alleen onprettig voor de lezer, ook Google rekent genadeloos af met websites die géén mobiele variant hebben. En dat is wel het laatste wat je bedrijf wil.

Webdesign van Digiti: mobile-friendly

Ons designteam staat al jaren bekend om de ontwikkeling van absolute topdesigns – niet alleen op de desktop. Zij zorgen ervoor dat websites ook op kleinere schermen mooi weergegeven worden én afgestemd zijn op de noden van mobiele bezoekers.

Responsive design

Mobiele gebruikers denken en handelen anders dan reguliere gebruikers. Ze willen je misschien wel bellen: dat moet met een druk op de knop mogelijk zijn. En misschien is je bedrijfsfilm ook niet echt een meerwaarde voor je mobiele gebruiker. Je mobiele website mag dus geen kopie van je desktopsite zijn, maar een slimme toespeling daarop.

Klaar voor een responsive design?

Ons designteam helpt je met de ontwikkeling van jouw responsive design. We maken niet alleen de mobiele website, maar we bepalen ook de wensen van de mobiele gebruiker en zorgen zo voor een website die op ieder scherm op en top wordt weergeven.

Eens nadenken over jouw mobiele strategie?

Kom praten met onze strategen

Gratis advies

Wij leren je alles over responsive design

Krijg gratis advies