What we do

PHP-development

Ben jij de eigenaar van een klein tot middelgroot bedrijf? Of werk je in een gigantische organisatie die veel waarde hecht aan een dynamische en interactieve website? Dan heb je een website nodig die werkt met PHP als scripttaal. Maar wat is dit nu precies, en wat zijn de voordelen van PHP?

Een oude programmeertaal

PHP is een programmeertaal die niet bepaald nieuw is. Integendeel, de taal werd in 1994 bedacht door een developer van IBM en is sindsdien niet meer weg te denken uit het landschap van development. PHP – een afkorting die óóit stond voor Personal Home Page, maar nu verwijst naar Hypertext Preprocessor – stelt jou namelijk in staat om dynamische websites te ontwikkelen. En dat maakt deze taal hoogstwaarschijnlijk de belangrijkste scripttaal ter wereld.

about-2

Waar is zo’n dynamische website goed voor?

Dynamische websites zijn steeds meer in opkomst. In tegenstelling tot oudere statische websites, laten dynamische websites je toe om snel content te wijzigen of toe te voegen. Websites met een Content Management System (een CMS-systeem) zoals online magazines en blogs maken dus uitsluitend gebruik van deze programmeertaal.

Developers die houden van PHP

Hoewel we bij Digiti technologie-onafhankelijk zijn, hebben we verschillende doorwinterde PHP-experts in huis. Ze zijn gespecialiseerd in development en bieden allerhande oplossingen, toegespitst op jouw situatie en noden. Op basis van die laatste twee, bepalen onze specialisten de juiste tools en hulpmiddelen.

Gratis advies

Kom praten met Bert over jouw dynamische website

Krijg gratis advies