What we do

Online marketing

Onze online marketeers zorgen voor meer gebruikers en bezoekers met impact. Dankzij een digitale marketingstrategie laten ze mensen op je website belanden, toveren ze hen om tot klanten en zelfs echte brand lovers. Je hoort het meteen: een duidelijk online marketingplan is goud waard.

De juiste mensen op de juiste plaats

Een blog die interessant genoeg is, advertenties die triggeren om te klikken, de juiste woorden in Google, … Er zijn verschillende manieren om meer bezoekers naar jouw website te leiden. Onze marketeers, designers en technische experts gaan op zoek naar de meest efficiënte online marketing-methodes om jouw doelgroep aan te trekken en passen die ook onmiddellijk toe.

E-mails om te lezen

E-mail wordt niet meer gelezen? Oh jawel. Je moet natuurlijk wel voor de juiste e-mail op het juiste moment zorgen. Een mail moet het antwoord bieden op de vraag of de noden van je prospect. Hij moet je doelgroep inspireren en informeren, en jouw bericht moet ervoor zorgen dat jouw lezers onmiddellijk de volgende stap willen nemen.

67867_0607

Likes, fans en followers

Je merk kan een allesbepalende rol spelen op sociale media. Onze social media-specialisten voelen zich als een vis in het water op gebied van Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en zelfs the next big thing. We gaan met jouw publiek in interactie, creëren posts, boosten jouw digitale présence en evalueren iedere keer opnieuw.

Conversie-optimalisatie

Je website, e-commerce en blog doen hun ding, maar kunnen waarschijnlijk nog een pak beter presteren. Onze conversiespecialisten testen elk hoekje en kantje, en ze onderzoeken welke optimalisaties meer rendement voor je opleveren. Zo haal jij met minder budget meer uit je digitale strategie.

Teksten die scoren

Google, Bing of zelfs Yahoo zorgen dagelijks voor heel wat verkeer naar miljoenen websites. Onze copywriters schrijven zoekmachinevriendelijke teksten, zodat jouw website boven die van je concurrent verschijnt. Daarbovenop houden ze constant rekening met activerende teksten en proberen ze, woord voor woord, je potentiële klanten te verleiden.

Benieuwd naar jouw online marketingpotentieel?

Maak een afspraak met onze marketeers

Gratis advies

Kom eens praten over jouw online marketing

Krijg gratis advies