What we do

Office 365

Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Dat is de droom van veel ondernemers. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden voor bedrijven om dit te realiseren. Wil je werken op elke locatie, zowel op kantoor, onderweg of gewoon thuis? Dat is perfect mogelijk door het gebruik van Office 365.

Interne teamcommunicatie en struikelblokken

De interne communicatie binnen een bedrijf loopt niet altijd van een leien dakje. Medewerkers lopen al snel tegen het feit aan dat niet alles inzichtelijk is of eenvoudiggedeeld kan worden. Dit brengt vaak de nodige vertraging met zich mee, waardoor het lastig wordt om efficiënt en effectief te werk te gaan. Wat is er nu prettiger dan bestanden en agenda’s eenvoudig kunnen delen met mensen binnen of buiten je bedrijf? Office 365 zorgt ervoor dat je team altijd en overal met elkaar kan communiceren.

Office 365

Office 365, meer dan een intranet

Deze software is de ideale tool voor betere communicatie binnen bedrijven en daarmee een aanwinst voor je team. Het verbetert de interne communicatie tussen jou en je medewerkers en dat kan de resultaten van je bedrijf alleen maar ten goede komen. Je kunt niet alleen overal eenvoudig inloggen, maar ook bestanden en agenda’s delen met je medewerkers. Bovendien wordt het een stuk eenvoudiger om te e-mailen, te chatten of een videovergadering te starten. Wil je dit ook binnen je bedrijf? Voor een Office 365-oplossing ben je bij ons developmentteam zeker aan het goede adres.

Digiti en Office 365

Digiti is technologie-onafhankelijk. Wij kijken dus naar wat goed is voor jouw bedrijf. Dit doen we omdat we altijd op zoek zijn naar de beste digitale oplossing in jouw situatie. Vanzelfsprekend maken we hiervoor gebruik van de juiste tools en bepalen welke hulpmiddelen hiermee het beste van pas komen. Onze developers zijn dan ook van alle markten thuis en weten daarom als geen ander hoe Office 365 je bedrijf positief kan veranderen en laten groeien.

De mogelijkheden van een nieuw intranet ontdekken?

Doe het samen met onze developers

Gratis advies

Kom met Bert de mogelijkheden van Office 365 bespreken

Krijg gratis advies