What we do

Marketing Automation

Als succesvolle ondernemer wil je uiteraard je rendement verhogen en meer omzet behalen. Natuurlijk wil je dit op een slimme en efficiënte manier aanpakken. Je wil een marketingstrategie zo goed mogelijk opbrengt, en probeert daarvoor verschillende tactieken toe te passen. Eén van de nieuwere methodes is marketing automation. Maar hoe kan marketing automation jou vooruit helpen?

Het effect van marketing automation

Marketing automation brengt het beste van twee werelden bij elkaar: de kracht van marketingcommunicatie en de sterkte van software. Marketing automation draait niet alleen om het genereren van leads van goede kwaliteit, het draait er ook om dat je sneller en meer verkoopt via verschillende online kanalen. Je website speelt misschien de hoofdrol in dit verhaal, maar ook voor social media en e-mail zijn belangrijke bijrollen weggelegd.

Marketing-automation

Wat is de kracht van marketing automation?

De kracht van deze methode ligt in het feit dat je je leads ook daadwerkelijk omzet in sales. Tegelijkertijd zorg je voor veel meer focus en structuur in je marketingactiviteiten, waardoor jij je ook kan focussen op andere dingen. Daarbovenop speelt deze marketingmethode in op de trend dat je doelgroep zelf zoekt naar jouw producten en/of diensten.

Marketing die mensen leuk vinden

Als je écht wil scoren bij je doelpubliek, doe het dan met leuke marketing. Zet social media in, lanceer een e-mailcampagne of organiseer leerrijke webinars. Een perfecte marketingmix zorgt ervoor dat je content met een duidelijke context kunt creëren. Op die manier ben jij niet degene die spamt, maar degene die echt meerwaarde biedt.

Starten met marketing automation?

Onze marketeers helpen je graag bij het bepalen van de juiste marketingdoelen, je doelgroepen en kanalen. Uiteraard maken ze ook een uitgebreid marketingplan, dat ze constant bijsturen op basis van eerder behaalde resultaten. Ons marketingteam voelt zich als een vis in het water in de vijvers van HubSpot, Marketo, Pardot, SiteCore of Salesforce, en weet perfect welke oplossing het beste bij jouw marketingdoelen past.

Benieuwd hoe marketing automation bij jou het verschil kan maken?

Kom praten met onze marketeers

Gratis advies

We geven je graag de juiste tips over marketing automation

Krijg gratis advies