What we do

Logo & Branding

Je merkidentiteit begint met een krachtig logo, en de daarbijhorende huisstijl van je bedrijf. Als je echt wil opvallen bij je doelpubliek, is het belangrijk om een unieke en herkenbare identiteit te hebben. Dankzij zo’n identiteit -ook wel een branding genoemd- onderscheid je je van al je concurrenten.

Het effect van een sterk logo

Een sterk logo is misschien wel het beste visitekaartje van je bedrijf. Grote bedrijven zoals McDonald’s, Coca-Cola of IKEA zijn onmiddellijk te herkennen aan hun spraakmakende logo’s. Het is misschien wel de belangrijkste reden waarom deze bedrijven zo groot zijn geworden in de afgelopen jaren. Wil je geen goedkoop imago neerzetten met je bedrijf? Laat dan een bedrijfslogo ontwerpen door een expert en vertegenwoordig daarmee je bedrijf op professionele wijze aan een breder publiek.

Branding

Het begint bij een logo…

Vanzelfsprekend moet een bedrijfslogo passen bij jouw bedrijf en je kernwaarden. Een branding met een goedkope uitstraling is vaak niet zo aantrekkelijk en geeft je bedrijf vaak een saaie uitstraling. Een sterk bedrijfslogo daarentegen zet iets krachtigs en unieks neer. Want een sterk logo is natuurlijk hetbegin van een sterk merk.

De volledige branding

Natuurlijk draait het om veel meer dan alleen een bedrijfslogo. Merkidentiteit draait om de complete branding van je bedrijf. Een persoonlijke huisstijl maakt het plaatje compleet. Onderdelen die hierin een belangrijke rol spelen, zijn bijvoorbeeld afbeeldingen, kleuren, lettertypes en zelfs tekstijl. Het is daarom van groot belang dat jouw unieke huisstijl je volledige aandacht krijgt.

Waarmee kunnen Digiti’s designers je helpen?

Onze designers en strategen onderzoeken de kernwaarden, USP’s en eigenschappen van je bedrijf. Wij creëren een herkenbaar en uniek bedrijfslogo waar je écht iets aan hebt. Bovendien definiëren wij een huisstijl en zorgen dat deze effectief wordt toegepast. 

Overtuigd? Zin om samen te werken? Of wil je een uniek merk uitbouwen?

Maak kennis met onze designers

Gratis advies

Kom brainstormen over jouw nieuwe branding

Krijg gratis advies