What we do

Digitale strategie

Een digitale aanpak gaat verder dan een mooie website of een Facebookpagina. Jouw plaats op het internet dient om mensen aan te trekken, hen te overtuigen en om te vormen tot klanten. Maar is een website wel voldoende? En hoe brengen andere toepassingen jouw onderneming naar het volgende niveau? We zoeken het samen met jou uit!

Elkaar grondig leren kennen

Alvorens we nog maar één lijn code schrijven, moeten we jouw onderneming en je klanten door en door kennen. Daarom komen we – geladen met post-it’s, posters op A1-formaat en ansichtkaarten – bij jou langs. Zo leren we onder andere je merk, je product, je markt en je concurrenten beter kennen. Kortom: we stellen vragen die ons helpen om jouw digitale strategie te versterken.

Vragen die het verschil maken

Onze strategen volgden uitgebreide trainingen in gamestorming en service design. Zo weten zij perfect hoe ze een workshop kunnen faciliteren en halen ze het maximale uit jouw antwoorden.

service-digitale-strategie

Concepten op basis van resultaten

Wat zijn vandaag de toptaken van jouw bezoekers? Wat zeggen internetgebruikers over jouw merk? Hoe zit het met de gedetailleerde cijfers van je website, sociale media of e-mails? We zoeken het allemaal voor je uit. Op basis van deze nulmeting en de input uit onze workshops, leggen we de funderingen van jouw digitale strategie.

En als dat nodig blijkt te zijn, doen we zelfs research op de Antwerpse Meir!

Eén volledig samenhangend geheel

Jouw nieuwe digitale strategie draait niet alleen rond je website, maar vooral rond je doelgroep. We kiezen de kanalen om deze mensen te bereiken, en zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk klikken, sharen, liken, volgen en kopen. Kortom: jouw nieuwe digitale strategie is een volledig plan om jouw doelgroep zo snel en efficiënt mogelijk te laten doen wat jij wil dat ze doen.

Klaar om jouw strategie uit te stippelen?

Plan een gesprek met ons

Gratis Advies

We bespreken graag met jou je digitale strategie

Krijg gratis advies