What we do

Development

Als onze designers jouw goedkeuring krijgen, doen onze developers hun ding. Ze maken het werk van onze strategen en designers aanklikbaar, en zorgen voor een unieke gebruikerservaring op ieder scherm. Zo wordt jouw website, applicatie of digitale toepassing een echt pareltje. Klik na klik.

Resultaatgerichte websites

Onze developers bouwen je website. Ze doen dat from scratch, of gebruiken daarvoor efficiënte tools (WordPress, Drupal, …). Zowel voor de front-end als voor de back-end hebben we échte experts in ons team. Ze toveren als het ware met JavaScript, Symfony, Angular, Ruby on Rails, PHP en Ember.

Mobiele applicaties, dashboards en tools

Jouw applicatie in de App Store (iOS) en Play Store (Android)? Een nieuwe web-based app? Of een op maat gemaakte functionaliteit in je onderneming? Onze developers ontwikkelen applicaties en tools die het leven van jou en je gebruikers een stuk gemakkelijker maken.

67867_0270

Interactieve toepassingen

Ben je op zoek naar interactieve touchscreens voor je marketing of event? Wil je iets laten ontwikkelen met zenders en ontvangers (denk maar aan iBeacons)? Het Internet of Things is ons absoluut niet vreemd. Onze developers werken graag jouw bijzondere ideeën uit, of ze bedenken er zelf ééntje.

Intern platform of SaaS-oplossing

Binnen je onderneming moet je op een zo efficiënt mogelijke manier informatie kunnen delen. Onze developers zijn niet alleen experts in toepassingen zoals SharePoint, maar denken ook mee na over de mogelijkheden van jouw platform. Zo heeft jouw oplossing een maximaal effect op jou, je team en je onderneming.

Niet vies van iets nieuws

Onze developers zijn als het ware technologie-onafhankelijk. Dit betekent dat zij geen oplossing bedenken in functie van een bepaalde taal, platform of leverancier. Ze denken na over de beste technologie voor jouw digitale oplossing, en zullen die technologie ook succesvol implementeren.

Heb je een idee dat onze developers kunnen uitvoeren?

Kom eens praten over jouw idee!

Gratis advies

Bert beantwoordt jouw vragen met plezier

Maak nu een afspraak