What we do

Design

Op basis van jouw digitale strategie gaan onze designers aan de slag. Ze ontwerpen jouw digitale toepassingen zoals je bezoeker die zal zien op zijn scherm(en). Kleuren, vormen, afbeeldingen, foto’s en lettertypes, … hij heeft alles in zijn toolbox om jouw merkidentiteit digitaal tot leven te brengen!

Een doordacht proces

Als producent of verkoper lijkt elk detail belangrijk om mee te geven aan je bezoeker. Maar in heel wat gevallen is niets minder waar. Onze contentstrategen en designers bepalen welke informatie in de kijker gezet moet worden, en hoe ze secundaire informatie zo logisch mogelijk kunnen verwerken. Een noodzakelijk proces voor de verdere ontwikkeling van je website of digitale toepassing.

Duidelijk vanaf dag één

Nog voor onze designers ook maar één lijn van jouw nieuwe digitale toepassing tekenen, weet jij exact wat je mag verwachten. Ze scheppen de juiste sfeer aan de hand van een moodboard en tekenen de wireframes uit, die dienen als bouwplannen voor jouw digitaal project. In heel wat gevallen durven ze die bouwplannen zelfs omvormen tot aanklikbare prototypes. Zo heb jij altijd een duidelijk beeld van het effectieve eindresultaat.

maw_pic1440_21x

Alles in jouw huisstijl

Wanneer jij jouw plannen goedkeurt, brengt ons designteam hun ideeën tot leven. Ze zorgen ervoor dat de vooraf gecreëerde schetsen volledig matchen met jouw huisstijl én dat ze passen binnen je digitale strategie. Zo wordt iedere stap in het bezoekersproces een visueel herkenningpunt, wat je merkidentiteit alleen maar ten goede komt.

Mooi op elk scherm

In een tijdperk waar tablets en smartphones het voor het zeggen hebben, kan jij het je niet permitteren om een niet-mobiele website te hebben. Samen met onze strategen denken de designers na over de toptaken van je mobiele gebruikers. Daarna zorgen ze ervoor dat jouw site of digitale toepassing er op ieder scherm paasbest uitziet!

Overtuigd? Zin om samen te werken? Of gewoon meer weten over je volgende design?

Neem dan onmiddellijk contact op

Gratis advies

Kom eens praten met Lore over jouw design

Krijg gratis advies