What we do

Conversieoptimalisatie

Opvallen op het internet is één ding, maar daarmee ben je er nog niet. Als je je website, webshop of app écht voor je wil laten werken, moet je je conversiepaden constant optimaliseren. Zo’n optimalisatie is essentieel voor websites of e-commerces die klanten willen aantrekken en meer verkopen willen genereren. Maar hoe haal je nu eigenlijk meer uit je website, shop of app?

Een website die opbrengt

Een betere conversieratio betekent vaak ook meer rendement. Zo’n optimalisatie wordt echter ook vaak toegepast om andere resultaten te verbeteren. Denk maar aan onder andere:

  • het genereren van meer contactaanvragen
  • het zorgen voor meer online bezoekers
  • het bereiken van potentiële klanten

Lang verhaal kort: conversieoptimalisatie is voor elke digitale oplossing van toepassing.

67867_0698

Gericht werken om online meer verkopen te realiseren

Conversieoptimalisatie is maatwerk, waarbij onze conversiespecialisten constant de langere termijn in het achterhoofd houden. Het is dus geen kwestie van een aantal veranderingen doorvoeren en daarna achteroverleunen. Integendeel, het bereiken van meer conversies is een intensief proces met als uitgangspunt ‘meten is weten’. Dat betekent dat we voor langere tijd onderzoek zullen doen naar je bezoekers en hun gebruikerservaring.

Op basis van onze analyses maken wij aanpassingen op je website, om zo betere prestaties en een hogere conversieratio te verkrijgen.

Conversieoptimalisatie bij Digiti

Om je zo goed en doeltreffend mogelijk van dienst te kunnen zijn, richten wij ons eerst op het bepalen van de zogeheten key performance indicators of KPI’s van je digitale strategie. Aan de hand daarvan meten en analyseren we de prestaties van je internetpagina’s. Deze resultaten worden gebruikt om aanpassingen te maken en ervoor te zorgen dat je doelgroep niet meer om jou heen kan.

Overtuigd? Zin om samen te werken? Of gewoon meer weten over jouw digitale mogelijkheden?

Contacteer onze strategen

Gratis advies

We geven je graag advies over jouw conversies

Krijg gratis advies