What we do

Contentstrategie

Nuttige informatie speelt een belangrijke rol in het aantrekken van nieuwe leads en klanten. De informatie die je op je website deelt, draait niet langer rond jou of je product. Het draait rond wat je klant nuttig vindt, en wat hij op dat moment nodig heeft. Maar naar wat voor content is jouw (potentiële) klant eigenlijk op zoek?

Het effect van een contentstrategie

Goeie content slaat een brug tussen de doelen van jouw onderneming en de behoeften van je doelgroep. Een deftige strategie zorgt ervoor dat er interactie ontstaat, waardoor klanten eerder geneigd zijn om te kiezen voor jouw merk. Om tot dit punt te komen, is het belangrijk om duidelijk voor ogen te hebben wat een contentstrategie is en welke voordelen een goede strategie je oplevert.

Digiti2

Wat is een contentstrategie?

Content is eigenlijk niets meer dan waardevolle inhoud. Als je spreekt over een zogenaamde strategie, dan gaat het om het planmatig aanpakken van zowel de productie, publicatie en beheren van nuttige inhoud. Het gaat niet alleen om geschreven teksten, maar ook om video’s, infographics en ander beeldvullend materiaal. Dit is van belang voor een duurzame verbintenis tussen jou en je klanten.

En waarom heb jij er één nodig?

Het bepalen van een goede strategie levert je bedrijf heel wat voordelen op. Een deftige strategie zorgt ervoor dat mensen goed hun weg vinden op je website, en eenvoudig van punt A naar punt B gaan. En een tevreden websitebezoeker resulteert maar al te vaak in een nieuwe klant.

Op zoek naar een contentstrategie waarmee je bezoekers omtovert tot klanten?

Onze contentstrategen helpen je graag

Gratis advies

Bouw samen met Digiti aan jouw contentstrategie

Krijg gratis advies