What we do

Content Marketing

Content marketing is uitgegroeid tot één van de steunpilaren van online marketing Door je website te vullen met informatie die interessant is voor de doelgroep, zorg je ervoor dat je relevante bezoekers trekt. Relevante content wordt door Google beloond met een hogere positie in de zoekresultaten. Goede content marketing is in veel gevallen zelfs effectiever dan het plaatsen van een overdaad aan online advertenties. Onze content marketeers zijn dus voortdurend bezig met het genereren van kwaliteitsvolle content.

De kracht van content marketing

Met goede content, zoals sterke artikelen en sprekende video’s, ben je in staat om je merkidentiteit krachtiger neer te zetten. Tegelijkertijd zorgt relevante content ook voor een stijgende naamsbekendheid. Zo kan goede content marketing jou omtoveren tot dé expert in jouw vakgebied. En op die manier trek je niet alleen veel bezoekers, maar ook een pak nieuwe klanten aan.

Content marketing

Aan de slag met content marketing?

Content schrijven en video’s maken zonder een degelijke strategie, dat is nooit een goed idee. Goede content vraagt om een goede contentstrategie. Begin daarom eerst met een degelijk zoekwoordenonderzoek, om te ontdekken waar jouw doelgroep naar op zoek is. Die resultaten kan je daarna verwerken in een contentstrategie. Een hele boterham, daarom is het raadzaam om samen te werken met iemand die weet hoe jij je content voor je laat werken.

Samenwerken met Digiti voor goede content

Jij bent een specialist in jouw vakgebied en onze content marketeers weet exact hoe je jouw kennis verwerkt in goede content. Door onze krachten te bundelen, creëren we samen dé content die past bij jouw marketingdoelen. Wij stellen een strategie op met een duidelijke tijdsplanning om de positie van jouw website te verbeteren en je marktpositie te versterken. Gedurende het volledige traject volgen onze marketeers reacties, likes, followers, shares en website-statistieken op, zodat zij de strategie constant kunnen optimaliseren. Zo laten we jouw business groeien, met behulp van strategisch gekozen content.

Klaar om jouw contentstrategie uit te stippelen?

Kom eens praten met onze marketeers

Gratis advies

We brainstormen met veel plezier over jouw content marketing

Krijg gratis advies