What we do

Content Management System (CMS)

Een website bouwen en/of beheren is vandaag de dag een stuk eenvoudiger dan pakweg tien jaar geleden. Dit heeft alles te maken met de komst van een Content Management Systeem. Voor ondernemers klinkt zo’n dynamische website natuurlijk als muziek in de oren. Maar waar staat dit begrip eigenlijk voor, en welk systeem kies je als je een website laat bouwen of wilt beheren?

Wat is nu eigenlijk een CMS?

Een CMS, ook wel content management systeem genoemd, is een webapplicatie waardoor je op vrij eenvoudige wijze je website kunt beheren. Dit betekent dat je als eigenaar van een website inhoud eenvoudig kunt aanpassen, zonder dat je een ruime kennis van websites moet hebben. Websites voorzien van een degelijk CMS zijn vandaag de dag enorm populair, omdat het nog nooit zo simpel was om de content van je website te wijzigen.

Wat zijn voorbeelden van een CMS?

Er zijn talloze Content Management Systemen op te noemen waarmee gewerkt wordt door bedrijven. Ieder met zijn eigen sterktes en eigen zwaktes, maar allemaal bieden ze wel een andere oplossing voor het probleem van hun klanten. Het bekendste systeem is wellicht WordPress. Maar tegelijkertijd heb je ook nog Drupal, Sitecore, Magento en honderden andere CMS’en.CMS

Het juiste CMS – Welke kies je?

Als je plannen hebt om een website te laten bouwen, dan wil je natuurlijk een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je content eenvoudig kunt aanpassen. Tekst, afbeeldingen en video’s wil je zonder problemen kunnen uploaden. De developers van Digiti gaan samen met jou op zoek naar de juiste oplossing voor jouw digitale strategie.

Digiti beschikt over de juiste tools en hulpmiddelen om te bepalen welke digitale strategie voor jou werkt. Dit brengt met zich mee dat we developers in dienst hebben die van alle markten thuis zijn, iets dat natuurlijk altijd van pas komt. Zo hebben we Drupalisten, WordPress-developers, SharePoint-branding experts en nog veel meer deskundige developers. Samen met jou gaan ze op zoek naar het perfecte CMS voor jouw nieuwe webite.

Benieuwd welk CMS bij jouw digitale oplossing past?

Kom eens langs

Gratis Advies

Bert brainstormt graag over jouw CMS

Krijg gratis advies