What we do

App Development

Er zijn miljoenen apps op de markt. Sommige apps zijn heel handig, sommige zijn verslavend en andere applicaties zijn ronduit nutteloos. Toch kan een goeie app een grote meerwaarde voor je onderneming betekenen. Er zijn maar twee voorwaarden: je app moet perfect werken én daarnaast ook inspelen op de noden van de gebruikers.

Apps met een meerwaarde

Wanneer is een mobiele applicatie nu eigenlijk een goede applicatie? Bij ons geldt maar één gouden regel: als de applicatie echt meerwaarde kan bieden. Toch is het soms nog heel moeilijk om een app met meerwaarde te bedenken.

Daarom doet ons team van experts veel méér dan alleen app development. We analyseren samen met jou de doelgroep en bepalen wat de specifieke noden zijn. Op die manier weet je in ieder geval zeker jouw nieuwe app ook daadwerkelijk gebruikt en geapprecieerd zal worden.

Android, iOS of tóch iets anders?

Je mobiele applicatie kan op verschillende platformen werken. Android is natuurlijk een van de belangrijkste – en bovendien een van de grootste voorbeelden. Dan is er vanzelfsprekend ook nog Apples iOS – het besturingssysteem dat op praktisch alles dat met een ‘i’ begint wordt gebruikt.

sd_ipad16001x

Toch willen we ons niet beperken tot deze twee grote marktleiders. Misschien komt jouw applicatie wel beter tot haar recht op een smartwatch, smarttv of één van de tientallen andere slimme apparaten.

App development van Digiti

Onze developers zijn niet gebonden aan één technologie en gebruiken altijd de beste tools en hulpmiddelen. Deze doorgewinterde app-experts stemmen hun eindresultaat af op jouw website, je doelgroep en je bedrijfsimago. Zo weet je zeker dat we niet alleen een applicatie maken, maar deze ook afstemmen op je digitale strategie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een app?

Maak een afspraak

Gratis advies

Bert vertelt je graag meer over jouw mobiele app

Krijg gratis advies