What we do

Android development

Wist je dat we meer surfen op onze smartphone dan op onze desktop? Het is dus logisch dat bedrijven resoluut kiezen voor een mobiele applicatie om beter in te spelen op de noden van hun doelgroep. Biedt een Android-app voor jou heel wat kansen, of zou de investering weinig meerwaarde bieden?

Wat zijn applicaties en wat kun je ermee?

De smartphone wordt niet alleen gebruikt als navigatiesysteem, agenda en wekker, … je kan er zelfs mee shoppen en je reisinformatie bekijken. Eén ding is dus duidelijk: voor ondernemers liggen hier dus heel wat kansen. Daarbij moeten we wel vertellen dat miljoenen apps in de Google Play en App Store bijna nooit gebruikt worden. Het is dus van cruciaal belang dat een applicatie meerwaarde biedt aan de gebruiker, anders is het onmogelijk om je mobiel project te laten slagen.

Digiti2

Android-apps met een meerwaarde

Een Android app wordt pas waardevol er sprake is van absolute meerwaarde. Onze strategen en developers gaan dan ook samen met jou op zoek naar een app die een meerwaarde heeft voor jou én je doelpubliek. Zo weet je zeker dat wij een Android-app bouwen die ook werkelijk gebruikt zal worden.

Waarom een app in Android?

Veel ondernemers stellen zichzelf de vraag waarom je kiest voor Androidtelefoons, wanneer je een applicatie wilt lanceren. Het antwoord is vrij eenvoudig: Android is het meest gebruikte systeem voor je smartphone. Bovendien is er altijd een veelzijdig aanbod van smartphones en krijg je te maken met minder strenge regels dan bijvoorbeeld een app voor de iPhone.

Laten we beginnen

Onze mobiele developers en strategen gaan samen met jou op zoek naar de juiste digitale oplossing. Ze beschikken over talloze tools en hulpmiddelen die jouw digitale strategie mee bepalen. Onze developers voelen zich als een vis in het water wanneer ze een Android-app maken, maar zijn zeker ook niet vies van een app voor iOS!

Wil je de mogelijkheden van Android bespreken? Of plannen maken voor je mobiele strategie?

Kom praten met onze mobiele strategen

Gratis advies

Kom praten met Bert over jouw Android-app

Krijg gratis advies