Sprekers van de hoofdlezingen

Ontdek meer over onze sprekers en hun expertise.'

Derek Dendievel - Asset

Derek Dendievel

De oprichter van Digiti heeft in 19 jaar tijd het bedrijf laten uitgroeien tot een bekroond bureau. Gedreven door een diepgaand begrip van bedrijfsgroei en klantgerichte oplossingen, heeft hij samenwerkingen geleid met wereldwijde giganten zoals Johnson & Johnson, KBC en Belfius. Derek's onschatbare inzichten, geworteld in'Sprekers & experts - Leadgeneratie evenement 2023 | Digiti's resultaatgerichte aanpak, bieden een unieke blauwdruk voor het behalen van duurzaam zakelijk succes.

Stijn Vereecken - Asset

Stijn Vereecken

Als ervaren groeimarketeer heeft Stijn samengewerkt met een breed scala aan B2B- en B2C-bedrijven. Deze diverse ervaringen hebben hem inzicht gegeven in het creëren van effectieve leadgeneratiesystemen die consistent kwalitatieve leads opleveren. Stijn gelooft in strategisch risico nemen en het gebruik van groeimethodologieën om in korte tijd sterke resultaten te behalen.

Ga op de eerste rij zitten voor zakelijk marketingadvies op hoog niveau.'

Ontmoet onze experts"

Chat met onze ervaren marketingexperts en ontvang op maat gemaakt advies.'

Avatar Jan Gevers

Jan Gevers

Strategist

Met een bewezen staat van dienst in het helpen van zowel middelgrote als grote bedrijven bij het digitaal groeien, is Jan bedreven in het creëren van klantgerichte strategieën en het afstemmen van marketingdoelstellingen op verkoopdoelstellingen.

Avatar Mieke Scheirs

Mieke Scheirs

Strategist

Mieke defies the traditional left-brained/right-brained theory. With a balance of strategic and creative skills, she assists companies in adopting a digital approach to meet today's challenges.

Avatar Michèle Blockhuys

Michèle Blockhuys vertalen naar het Nederlands

Growth Marketer

Met meer dan 15 jaar ervaring in uiteenlopende projecten, is Michèle geëvolueerd van een specialist in print en media planning naar een groeimarketeer met een sterke interesse in leadgeneratie en sociale advertenties.

Blijf niet achter.

Registreer nu'