Een digitaal meesterwerk

Sinds hun oprichting in de lente van 2012 helpt Vicomte merken met potentieel om de aandacht te krijgen die ze verdienen. Vicomte boost de wereldwijde merkervaring van hun klanten en zorgt ervoor dat ze het maximale uit hun financiële- en marketingopportuniteiten halen.

Vicomte

Een unieke visie

Een eigentijdse Da Vinci

“The Vicomte Way” is een unieke verzameling van vaardigheden die organisaties helpen om hun doel te bereiken. Deze vaardigheden worden gecombineerd met een uitzonderlijke en revolutionaire ideologie: Da Vinci’s filosofie. Het nieuwe digitale visitekaartje van Vicomte moest deze ideologie uitstralen en ten volle uitspelen.

Mobiele website

Strak design

Modern en klassiek in één

Eén ding was onmiddellijk duidelijk: de website van Vicomte moest een streling voor het oog worden. Daarom definieerden we een duidelijke en vlakke contentstructuur, gebaseerd op de lijnen van Da Vinci’s Vitruviusman.

Het spreekt voor zich dat elke website die we afleveren een state-of-the-art meesterwerk moet zijn. Daarom gebruiken we steeds de laatste nieuwe technologieën en designinsteken. Zoals je kan merken, is de nieuwe website van Vicomte er één met een moderne look-and-feel en little big details die geïnspireerd zijn op de Renaissance.

Modulaire bouwstenen

Het resultaat

Renaissance in een nieuw jasje

Samen met KitchenNY werkten we aan Vicomtes digitale aanwezigheid, hun branding en online uitstraling. Een samenwerking die we zeker en vast een succes mogen noemen, want iedereen die met Vicomte in aanraking komt via de website, is meteen mee met hun verhaal.

Website op iPad