Uw badkamer in 360 graden

Onlangs een nieuwe badkamer gekocht? Dan weet je dat dit heel veel tijd en inspanningen vraagt. De badkamerspecialisten van Van Marcke hadden dit ook gemerkt, en wilden daar meteen iets aan doen.

Van Marcke

Details die het verschil maken

Een nieuwe badkamerervaring

De aankoop van een nieuwe badkamer stopt niet bij het kiezen van een badkuip. Van Marcke wil een volledige badkamerervaring aanbieden aan haar klanten. Zij kunnen hun droombadkamer uitrusten met een comfortabel bad, een mooie bijhorende kraan en heel wat andere details die het verschil maken.

vm_ipad1600_11x

We gingen op zoek naar een nieuwe manier om een badkamer te kiezen. Die oplossing moest enerzijds heel visueel zijn, en anderzijds moest een gebruiker zijn unieke badkamer vanaf nul kunnen creëren.

Een interactieve ervaring in 360°

Catalogus in met digitale mogelijkheden

Uiteindelijk werd de Van Marcke-app geboren. Deze applicatie is in eerste instantie een moderne vertaling van hun catalogus, maar biedt nog heel wat extra’s. Denk maar aan:

  • De mogelijkheid om onmiddellijk het eindresultaat van je persoonlijke droombadkamer te zien, zonder dat je hierop weken moet wachten.
  • De kans om consumenten zelf in badkamerexperts te veranderen, door producten die bij elkaar passen voor te stellen.
  • Ben je niet helemaal overtuigd over je badkamer? Dan kan je raad aan Van Marckes badkamerexperts én zelfs aan je vrienden vragen.
vm_picfull_11x

Het resultaat

Een app met toekomstperspectieven

De Van Marcke-app zorgt er in eerste instantie voor dat mensen veel sneller hun droombadkamer kunnen creëren. De applicatie laat hen ook toe om snel het eindresultaat te zien, zonder dat ze hiervoor wekenlang moeten wachten.

vw_pic700_11x vw_pic700_21x

Daarnaast biedt hij ook voor Van Marcke zelf heel wat toekomstmogelijkheden. Zo kunnen zij de toonzaalmodellen in bepaalde winkels beperken, en hoeven ze enkel nog de topproducten te tonen in hun toonzalen. Als iemand een gedetailleerder product wil zien, kan hij dit raadplegen in de applicatie. Een flinke besparing qua product- en stockagekosten!