Een sterke rebranding die hoger gaat dan de wolken

Ooit al eens nagedacht over hoe jouw website, applicaties of gegevens altijd online beschikbaar blijven? Of hoe je makkelijk toegang krijgt tot al je data op verschillende apparaten? Wel, daar zit Stuart voor iets tussen. Wij staken hun oplossingen in de lift, en gingen samen naar de top van de wolkenkrabber.

Stuart Case

Steeds vooruit in Cloud

Stuart, ahead in Cloud

Als vooruitstrevend bedrijf investeert Stuart veel in het ontwikkelen van de nieuwste technologieën. Altijd een stap vooruit, altijd bereikbaar. Met onze digitale rebranding tonen we waar Stuart écht voor staat.

Stuart digitale rebranding

 

De persoonlijke aanpak

It's personal and it's business

Stuart is meer dan een cloudpartner. Hun doel voor elke klant? Aangepaste oplossingen, die verder gaan dan verwacht. Dat doen ze met een persoonlijke aanpak, en professionals tot bij de klant thuis.

Die persoonlijkheid zoekt Stuart ook bij Digiti. Door een sterke samenwerking behaalden we snelle resultaten. Onze mix van expertises creëerde heel wat mooie ideeën, en een aantal spetterende digitale marketingcampagnes. We zagen dan ook in no time een boost in bezoekers en kwalitatieve leads. Samen voor een groei naar nog meer succes!

 

Onze aanpak

Van Cloud naar Goud

Bij Digiti gaan we bij elk project voor goud. Ook voor Stuart creëerden we een uitstraling die perfect in lijn ligt met de realiteit. Professioneel, met een persoonlijke touch.

Tijdens een intensieve workshop gingen we op zoek naar de kern van het bedrijf. We ontdekten hun plannen voor de toekomst, en hun ware expertise als cloudpartner. Dat, in combinatie met een heel team getalenteerde Digitisten, maakte de website voor Stuart tot een succes.

 

Stuart digitale rebranding website

 

Op basis van de feedback van de klant ontwikkelden we een heel gebruiksvriendelijke en modulaire website. Zo houdt Stuart zelf de controle over de website, en kunnen de medewerkers vrijwel alles zelf beheren. Easy!

 

Een website met ROI

Conversie op hoog niveau

 – A website without conversion is like a car without an engine,
it doesn’t go far.

Als klap op de vuurpijl werkten we ook samen met Stuart voor hun digitaal én inbound marketingverhaal. Zo konden we de website voorzien van de nodige conversiepunten, en overtuigende call-to-actions die scoren. We bouwden daarbij de nodige landingspagina’s om bezoekers optimaal te converteren. Daarnaast werken we op frequente basis heel wat treffende digitale campagnes uit die het professionele karakter en de know-how van Stuart prominent naar de voorgrond brengt. Op naar de wolken!

 

Stuart digitale rebranding inbound marketing