Cijfers met
een verhaal

SD Worx is dé Europese specialist in human resources-oplossingen. Meer dan 50 000 bedrijven doen iedere maand beroep op deze experts in begeleiding, opleiding en advies. SD Worx wil koploper zijn in digitale oplossingen die het werk van personeelsmedewerkers vlotter maakt.

SD Worx

De jarenlange samenwerking

Bouwstenen in eigen handen

Het verhaal van Digiti en SD Worx gaat jaren terug in de tijd. Jaren geleden staken we hun “My Work And Me”-tool in een nieuw kleedje, wat het begin was van een intense samenwerking. SD Worx heeft heel wat eigen developers in huis, die we toen niet buitenspel wilden zetten. iPadOm dat te voorkomen, ontwikkelden we voor hen een stijlgids en componenten in zowel HTML als CSS. Met deze bouwstenen werken de developers tot vandaag verder aan de uitbreidingen van de tool. Dankzij deze “digitale blokkendoos” maken developers snel mooie en overzichtelijke toepassingen in de huisstijl van SD Worx.

 

Een nieuwe tool

Het loon van de baas

Een tijdje geleden kregen we telefoon van SD Worx, die ons vroegen om samen met hen een nieuwe digitale toepassing te creëren. Deze applicatie geeft boekhouders een volledig overzicht van alle bedrijfskosten. Op die manier kunnen zij de vergoedingen en lonen van bedrijfsleiders heel snel bepalen.

Eerst en vooral verdiepten we ons in alle soorten data die SD Worx aan hun partners ter beschikking stelt. We gingen op zoek naar de best passende grafieken en weergaves, zodat alle data mooi (en overzichtelijk) weergegeven kan worden. Op die manier krijgt iedere boekhouder in een mum van tijd een duidelijk overzicht, en laat hij als het ware de cijfers voor zich spreken.

 

Het resultaat

Een verhaal van cijfers

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat elke boekhouder een pak sneller zou kunnen handelen. Hij heeft immers op een mum van tijd alle nodige bedrijfsdata bij de hand, en hoeft dus niet meer rond te bellen of op zoek te gaan naar extra gegevens.

Componenten

Dankzij de uitgebreide data-analyse van onze UX-designers, wint de boekhouder ook heel wat tijd bij zijn analyses. Door middel van een subtiel kleurgebruik en de juiste dataweergaves kan hij namelijk veel sneller een juiste beslissing nemen. Dit resulteert dus in een win-winsituatie voor de onderneming én de boekhouder.