De hele wereld aan je voeten

Be different is één van de core values in de bedrijfscultuur van Manuport Logistics. Hun nieuwe corporate website heeft slechts 1 doel: hun mindset en expertise overbrengen naar de rest van de wereld.

Manuport Logistics

Manuport Logistics & Digiti

Ter land, ter zee, in de lucht, én online

Manuport Logistics is de go-to logistieke partner om cargo te vervoeren. Zo zijn er vele bedrijven, denk je misschien? Manuport Logistics pakt het net iets anders aan. Zij deinzen niet terug van een uitdaging en denken proactief mee na met de klant om hun vracht naar eender waar te vervoeren. Daarbij maken ze gretig gebruik van de nieuwe technologieën en methoden en surfen ze zo steeds mee met de nieuwste trends.

 

 

De vraag

De toekomst tegemoet

De briefing voor de nieuwe website? Die was duidelijk. Het moest cutting-edge, kunstzinnig maar toch future-proof zijn. Hun persoonlijke en gedurfde aanpak moet weerspiegeld worden in de nieuwe website. En dit zonder de gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen, zowel op mobile, tablet als desktop.

 

MPL - website screen designs

 

 

De nieuwe website

Out-of-the-box design

Hoe we dat deden? We stelden alles wat we wisten van webdesign in vraag. Verticaal scrollen, waarom niet horizontaal scrollen? De horizontale scroll dimensie werd zorgvuldig technisch uitgewerkt om de gebruiksvriendelijkheid te bewaken. Daarnaast voegden we subtiele animaties toe die de website tot leven brengen. Om Manuport’s persoonlijke aanpak extra in de verf te zetten, hebben we foto’s van hun werknemers over de hele website verspreid.

 

MPL - tablet screens MPL mobile designs

 

Het resultaat

Digitaal visitekaartje dat ook converteert

Bij Digiti werken we steeds resultaatgericht. Ook al was de vraag hier om een fancy online visitekaartje te creëren, verloren we nooit de conversiepunten uit het oog. De bezoeker kan op elke pagina gemakkelijk contact opnemen met Manuport Logistics.

Wat dit opleverde? Waar het contactformulier van de vorige website onaangeroerd bleef, ontvangt Manuport Logistics nu dagelijks verschillende ingevulde contactformulieren én vinden sollicitanten sneller en gemakkelijker hun weg naar de job pagina.

Van een digitaal visitekaartje met impact gesproken!