De juiste opslagruimte in één oogopslag

Iedereen die ooit op zoek ging naar logistiek vastgoed, kent Groep Heylen wel. Zij zijn één van de grootste Belgische ontwikkelaars in dit segment. Zij verhuren en verkopen opslagruimtes en logistieke panden in alle uithoeken van Vlaanderen én over de Nederlandse grens.

Groep Heylen

Een nieuwe website

Informatief en overtuigend

Ons strategieteam ging op zoek naar het ideale concept en een gepaste structuur. De nieuwe website moest immers niet alleen mensen aantrekken, maar hen ook overtuigen van de kennis en expertise van Groep Heylen. Daarom tekenden we voor iedere doelgroep een bezoekerspad uit en legden we slimme conversiepunten, die ervoor zorgen dat de juiste mensen meer informatie aanvragen.

Website

Gerichte micromarketing

Opvallen bij de juiste mensen

Een website moet natuurlijk ook de juiste mensen aantrekken. Om die doelgroepen te bereiken, deden we verschillende kleine marketingingrepen. We gingen op uitgebreid onderzoek naar de meest relevante zoekwoorden en zorgden ervoor dat de website volledig geoptimaliseerd was voor alle zoekmachines.

IndustriegebouwenWebsite op iPad

Dankzij de mix van gerichte online marketing, geoptimaliseerde bezoekerspaden en goed gepositioneerde conversiepunten, zorgden we voor meer bezoekers en relevante informatieaanvragen.