Keukens op maat, website op maat

Frako Keukens is veel meer dan een winkel waar je snel een keuken kiest. Ze werken samen met jou een totaalconcept uit voor je keuken, zodat deze past binnen één geheel. Het spreekt voor zich dat deze unieke keukendesigner ook een unieke website nodig heeft.

Frako

De aanpak

Beelden zeggen meer…

Tijdens de eerste kennismaking met Frako was er één ding meteen duidelijk. Hun website had helemaal geen ellenlange teksten nodig, de beelden moesten spreken. Daarom besloten we om de focus te leggen op prachtige foto’s, die ondersteund werden door korte en krachtige zinnen.

Om dit te bereiken begonnen we eerst aan het mobiele ontwerp van de website. De desktop-versie kwam pas veel later aan bod. Daardoor konden we de hoeveelheid tekst limiteren tot het minimum en onmiddellijk tonen wat Frako doet: unieke keukens maken die telkens weer meesterlijk zijn.

One-pager

Het resultaat

Aantrekken en jaloers maken

De website van Frako moest in eerste instantie het juiste publiek naar hun winkels lokken. Daarom ging ons marketingteam op zoek naar de juiste zoekwoorden, zodat enkel en alleen het ideale doelpubliek werd aangetrokken. Zij komen terecht op een overtuigende onepager die hen onderdompelt in de foto’s van unieke keukenconcepten.  

Website op iPhoneKeuken