Druppelsgewijs aan de slag

Erie is een producent van waterontharders. Zij zorgen voor minder kalk in het leidingwater van honderden huishoudens.

Hun vraag aan ons? Een webapplicatie die hun toestellen vanop afstand kan beheren. Wij hadden echter iets beters voor ogen: meer functionaliteiten die de zorgen van de gebruikers helemaal wegnemen.

Erie

De uitdaging

Surfen naar je waterontharder

Aanvankelijk leek een mobiele applicatie, als uitbreiding van de display op de toestellen, een hele aanwinst. Maar wij zagen het groter. Wat als de app niet enkel aangeeft wanneer er onderhoud nodig is, maar ook defecten en statistieken weergeeft?

 

 

De mogelijkheden

Onthard je water, verzacht je zorgen

Zo gezegd zo gedaan. Enkele maanden later kon elke dealer zijn installaties perfect beheren vanop afstand en waar nodig een ingreep uitvoeren zonder verplaatsing. De app houdt de historiek van onderhoud bij en geeft een push notificatie indien zout moet worden aangevuld. Maar dat is nog niet alles, dankzij de zorgvuldige opslag van gegevens waarschuwt de app de gebruiker in geval van een lek.

 

 

Doe je aan co-housing of woon je in een gemeenschap? Geen probleem, meerdere mensen kunnen de app beheren. Ook mensen die meerdere woningen verhuren, kunnen alle waterontharders beheren op één en dezelfde app. Ben jij de enige die je waterontharder onderhoudt? Dan is er een speciale ‘holiday mode’ die zoutverbruik vermindert in geval je op reis bent.

 

 

Het resultaat

Doordrenkt met innovatie

De app is gratis verkrijgbaar voor zowel iOS als Android en beschikbaar in maar liefst 11 talen. Ook in China is de app beschikbaar, met een lokale oplossing om een plaatselijke firewall te omzeilen.

Onze UX designers en developers ontwerpen applicaties met een optimale gebruikservaring. Eenvoudige user flows in een aangename layout typeren onze apps, wat resulteert in uiterst tevreden klanten, zonder zorgen.

 

Heb jij een idee voor een app of wil je de mogelijkheden aftoetsen?

Neem contact op met onze experten