Do you have friends with benefits? 😏🤑

Header alt image
working at Digiti
Header alt image

Verdien €400 door simpelweg een vriend door te verwijzen.

We’re a digital agency located in the heart of the Kempen and we’re looking for talented colleagues - maybe a friend of yours? Refer them to us and earn €400. It's as easy as... one, two three! Follow the below steps and we'll welcome your friend as one of ours immediately.

Verwijs een vriend door Thumb

How does it work?

Verwijs een vriend door

We zijn op zoek naar meerdere getalenteerde mensen. Bekijk onze vacatures en stuur ons de contactgegevens van je geschikte vriend(in) en dat is het! Nu is het aan ons en jouw vriend(in).

Sollicitatiegesprek

If qualified, we will invite your friend for a job interview to see if they can live up to our standards (and vice versa of course). Fingers crossed!

Aangenomen en beloond"

Zodra je vriend wordt aangenomen binnen 6 maanden na verwijzing en het contract is ondertekend, ontvang je je beloning.

Verwijs een vriend door Thumb Sollicitatiegesprek Thumb Aangenomen en beloond" Thumb

Already have someone in mind?

Bekijk hieronder onze vacatures en als één of meer selectievakjes zijn aangevinkt, aarzel dan niet om ze door te verwijzen!"

Is Digiti a fit for your friend(s)?

Meer bureau, minder fabriek'

Wanneer jouw vriend een plek verdient in de Digiti werkplek, zijn geen 2 dagen hetzelfde. Van kleine bedrijven tot multinationals, mobiele apps tot websites en workshops tot klantbijeenkomsten, ze zullen het allemaal doen! Als ze de lat nog hoger leggen en ons ook helpen om een prijs te winnen, is dat de kers op de taart!

Een efficiënt hybride model

We combineren succesvol kantoorwerk met thuiswerken, waarbij we het beste van beide werelden benutten! We houden de sfeer hoog met virtuele bijeenkomsten, live speeddates en teambuildingactiviteiten.'

Welkom bij het droomteam!"

Verschillende gedachten zijn beter dan één! Je zult als team aan een project werken en elkaar ondersteunen. Aan de kant van de klant betrekken we ook het hele team gedurende het hele proces. Samen schitteren we helderder!

De waarden die we waarderen"

Dit zijn de waarden waar wij als team naar leven. Bij elk project en alles wat we doen, houden we deze in gedachten.

Results-driven

Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat we de gebruiker tevreden stellen en echte, tastbare resultaten leveren voor onze klanten. Meten - analyseren - aanpassen - HERHALEN.'

Devoted

We zijn een gelukkig, hecht gezin, verenigd door onze passie voor alles wat digitaal is. We zijn toegewijd aan Digiti, aan onze klanten en aan elkaar.'

Gedurfd en creatief"

We zijn niet bang om te experimenteren! Denk aan rendieren die op het dak poepen om darmkanker te steunen. Als we het kunnen bedenken, kunnen we een manier vinden om die droom werkelijkheid te maken.'

Doordacht en overwogen

Terwijl we graag die creatieve sappen laten stromen, is het even belangrijk om een stap terug te nemen en de behoeften van onze klant en de haalbaarheid van onze oplossing te beoordelen.

Proactive

Ons team heeft het beste voor met Digiti. Om dit te bereiken, worden ze aangemoedigd om onafhankelijk te zijn en initiatief te nemen om kansen voor verbetering te signaleren en hierop actie te ondernemen.

Verwijs een vriend door

Fill out the below form with your information (so you can get rewarded) & show off with your friend's expertise. Let's make this a win-win situation!