Ga voor efficientie

Inzicht in Onze Formule: Features en Voordelen

Header alt image
Header alt image

Boost jouw online aanwezigheid

Dit complete pakket is de ideale keuze voor venue-eigenaren die hun efficiëntie en betrokkenheid willen verhogen met behulp van ons geautomatiseerde boekingsplatform, naadloos geïntegreerd met een prachtige website.

Voor wie?

Je bent een kleinere onderneming die graag een eerste stap richting de toekomst wil zetten. Je verouderde website mag verleden tijd worden en je bent klaar voor een nieuw, geautomatiseerd platform.


Jouw doel

Het draait allemaal om een betere investering van jouw tijd en budget. Ons slim boekingsplatform neemt het grootste deel van jouw administratieve rompslomp uit handen zodat je efficiënter te werk kan gaan.

Wat mag je verwachten

Overzichtelijke website

We creëren de content en design van jouw gloednieuwe, responsieve website die alle informatie bevat over het aanbod van jouw venue. Met behulp van een doordachte content architectuur zorgen wij ervoor dat jouw klanten antwoord krijgen op al hun vragen, alvorens ze overgaan tot reservatie.

  • Content creatie in samenwerking met jou

  • Website development en setup

  • Optioneel: Creatie van foto's of video's

Geïntegreerd boekingssysteem

Aan de basis van jouw website ligt een geïntegreerd boekingssysteem waarin je informatie en prijzen moeiteloos up-to-date houdt. Door een naadloze integratie met de website, hebben jouw klanten steeds een real-time overzicht van catering, mogelijke opstellingen en beschikbaarheden.

Prijsaanvragen, reservaties maken en betalingen uitvoeren wordt vergemakkelijkt door een vlotte checkout flow en verschillende online betalingsmogelijkheden.

  • Real-time beschikbaarheden voor klanten

  • Mogelijkheid om extra's aan te vragen: catering, multimedia,...

  • Vlotte en intuïtieve klantervaring van informatie tot reservatie tot facturatie

Meten is weten

Uiteraard kijken wij voor jou ook onder de motorkap van jouw nieuw platform. We stemmen de website en boekingsplatform op elkaar af zodat de interacties met jouw website goed kaart gebracht worden. Zo kan je in een handig dashboard zien van waar jouw online verkeer komt, en kan je zelf acties ondernemen om hier op in te spelen.

  • Inzichtelijk dashboard van alle boekingen

  • Webtracking om gebruikersgedrag te meten

  • Privacy implementatie en cookie consent

Onze experts tot jouw dienst

Ontdek vandaag nog hoe FlowSpace jouw meetingruimte-verhuur naar een hoger niveau kan tillen. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het verkennen van de mogelijkheden van FlowSpace voor jouw bedrijf.

Vraag nu een prijs aan of maak een afspraak, en laat ons je helpen bij het verwezenlijken van je doelen op het gebied van meetingruimtes.

Vraag een prijs aan Maak een afspraak

Alle features op een rijtje

 
Onze formule
Onze formule + Marketing

De totaaloplossing

Setup en integratie van responsive website en booking platform
Website content door Digiti (excl. assets)
1 venue met max. 4 meeting rooms
Analytics en privacy/cookie consent

Marketing on demand

Direct marketing
Strategisch marketingplan
Social media advertenties
Advertenties op Google

Alle features ervaren?

Vraag demo aan
Alle features ervaren?