Het leven zoals het is: een Digitist (deel 3)

De anatomie van een Digitist

Een Digitist, da’s geen gewoon mens. Tijdens mijn stage kreeg ik 15 weken de tijd om te ontdekken hoe deze soort precies in elkaar steekt. Ik kroop in de huid van een echte Digitist, en ging undercover om te onderzoeken hoe ze er écht uitzien, wat hen drijft, en waarom ze zo speciaal zijn. Ik geef het toe, het was geen gemakkelijke opdracht, maar ik ben erin geslaagd.

Een stevig paar hersenen

De Digitist, dat is een expert. Een slimme denker die overloopt van informatie. Die kennis gebruik je hier elke dag om altijd de beste kwaliteit af te leveren. Een stevig paar hersenen is dus een must. Een creatief rechterbrein, of een analytische linkse hersenhelft? Een Digitist heeft beide nodig. In die grijze massa heb je altijd nog een open ruimte, vrij om te vullen met nieuwe informatie. Om te leren en optimaliseren, en up-to-date te zijn met de trends in je vak. Het opleidingsbudget dat je hier krijgt gebruik je dan ook gretig op, tot de laatste cent.

Een goei goesting

En dat is breed op te vatten, want een Digitist heeft zin in ‘t leven én in ‘t werk. Je passie en goei goesting als Digitist is onmisbaar voor het voortbestaan van Digiti. Je doet elke dag je best om superieure kwaliteit te leveren voor elk project. Daarnaast heb je natuurlijk ook zin in iets lekkers, want met alle verjaardagstraktaties, happy friday hapjes en zomerse terrasjes, is zo’n goesting mooi meegenomen.

 

Een paar vlotte handen

Een Digitist weet van aanpakken. Geen luiaards op een stoel, maar vlotte werkers die niet bang zijn om hun handjes vuil te maken. Als Digitist zit je niet stil en werk je met volle kracht aan al je projecten, én aan het voortbrengen van Digiti zelf. Je hebt dan ook een vlotte werkstijl, waardoor copy, code of design uit je vingers vloeien alsof het niks is. Jouw creaties zijn pareltjes, waar jezelf en anderen trots op kunnen zijn.

Een evenwichtige balans

Om volledig in het team te passen is de Digitist perfect in balans. Je kan wel tegen een stootje en valt niet snel om bij een tegenslag. Met (flauwe) mopjes weet je wel raad, en uitdagingen op je werk ga je niet uit de weg. Helpen waar nodig? Dat kan altijd, want de Digitist is flexibel. Een hele dag op kantoor, of werken vanuit je zetel thuis: zelfstandig ben je overal.  

Een getraind paar voeten

En ook je benen zijn ontwikkeld, want als Digitist zit je nooit stil. Je verhuist van bureau naar zetel, zet je beste beentje voor in meetings en gaat zelfs naar de klant als het moet. Een project workshop doe je met inleving, en tijdens teambuildings ga je helemaal voor actie. Je voeten zijn als Digitist dus écht onmisbaar. Daar pluk je ook de voordelen van. Je krijgt alle benodigdheden om je voeten te ondersteunen, want ze moeten natuurlijk lang meegaan.

Een prima buikgevoel

Als Digitist heb je een stevig buikgevoel dat je zelden in de steek laat. Je weet wat belangrijk is in je sector en welke trends de moeite waard zijn om op te volgen. Daardoor maak je slimme beslissingen die voordelig zijn voor het hele bedrijf. Je voelt projecten en klanten aan, en hebt een goed inzicht in noden en wensen. Met eender welke situatie weet een Digitist wel raad.

Een groot hart

Digitist ben je in hart en nieren. Je hebt zin om te komen werken. Niet alleen om geld te verdienen, maar ook omdat je hier graag bent, en mee wilt werken aan de groei van het bedrijf. Je draagt je steentje bij aan het team en voelt je op je plek tussen alle andere Digitisten. De sfeer op kantoor neem je dan ook serieus. Je kijkt uit naar elke happy friday en doet met plezier mee aan alle teambuildings.

Deze kenmerken zie je terug bij elke Digitist. Ze zijn stuk voor stuk belangrijk, van top tot teen. Iedereen bij Digiti draagt deze anatomie in zich mee. Het maakt deel uit van je persoonlijkheid, en is zelfs onmisbaar in de Digiti habitat. Gedrevenheid, motivatie en passie zijn de kernwoorden die je moet onthouden. Daar gaat Digiti naar op zoek, in elk project en bij elke medewerker.

Zo’n Digiti-vel krijg je niet altijd even makkelijk aan, maar is wel comfortabel eens je het eigen hebt gemaakt. Ik kan met trots zeggen dat ik me wel goed voel in die habitat. Daarom blijf ik gewoon nog wat langer, en begin ik binnenkort als échte Digitist in het marketingteam.

Heb jij, net zoals ik, het digiti-dna in je bloed stromen?

Solliciteer dan op 1 van onze vacatures!