Een digitale speeltuin voor volwassenen: mijn stage bij Digiti

Mijn eerste keer (bij Digiti)

Mijn sollicitatiegesprek bij Digiti voor een stageplek, een moment om niet meer te vergeten. Ik werd hartelijk ontvangen door Marie-Anne en Kenny. Hoe langer het duurde, hoe meer ik me thuis voelde. Ik kon echt mezelf zijn en dat was iets wat ik nog niet op een sollicitatie heb meegemaakt.

En dan heb ik het nog niet over het gebouw zelf gehad. Wauw! Wat een mooie werkplek. Overal in ons kantoor zijn natuurelementen verwerkt, in combinatie met grote Apple schermen en technologische snufjes in het algemeen. Al een 70” tv-scherm gezien? Juist ja, de perfecte grootte voor een stevig potje digitaal voetbal. En de benedenverdieping? Daar vind je een kickertafel én een ontmoetingsplek voor ondernemers. Als ondernemer in spé is dit echt wel dé plek waar ik wil werken. Ik vertel je er graag meer over.

Work hard, play hard

Over werken gesproken: uren dat we moeten kloppen! Nee nee, het valt hier echt reuze mee. Work hard, play hard ontbreekt hier niet. Neem nu de ‘Happy Friday’. Elke vrijdag is het vanaf 16u tijd voor een feestje. Elke Digitist neemt een bepaalde vrijdag voor zijn rekening. Dan breng je iets lekkers mee om te eten of te drinken.

Zo was er een gin-friday, een buffet-friday of gewoon een chips-friday. Vrijdagavond is ook hét moment om collega’s beter te leren kennen en te socializen. Een potje Fifa, kickeren of gewoon liever wat praten? Alles kan en alles mag.

Dat is nu net de kracht van Digiti. Knal je op maandag liever door om op woensdagnamiddag te genieten van het zonnetje? Of volg je graag een workshop? Iedereen kan en mag zichzelf zijn bij Digiti. Zolang je weet wat je doet en het graag doet.

Stijn Belmans Digiti Basketbal

Alles geven, nog meer leren

Elke Digitist wordt aangemoedigd om elke dag het beste van zichzelf te tonen. Hoe kan het dan anders dat je elke dag bijleert? Door de uitgebreide klantenportefeuille leer je elke dag wel iets volledig nieuws. Is dat nog niet genoeg? Dan mag je naar hartelust certificaten behalen of je inlezen in jouw specialisatie.

Stijn Belmans Landingi

Digitale variatie ten top

Gedurende mijn stageperiode heb ik één ding geleerd: Elke dag is anders, maar oh zo boeiend. Ik ben mijn stageperiode begonnen met het zoeken van influencers, en heb samen met mijn collega-stagiairs een project opgestart: Websitebarometer.

Schrijven hoort er ook bij. Zo heb ik al een e-book en whitepaper mogen schrijven. Wil je iets weten over dakisolatie? I’m your man! SEO-analyses en SEO-strategieën zijn niet weg te denken in een wereld die voornamelijk rond Google draait. En zo komen we naadloos bij Facebook en andere sociale media. Hier heb ik organische posts geschreven of ingepland.

Veruit het meest leerrijke vind ik de meetings. Brainstormsessies, strategiebepalingen, marketing-meetings. Je leert je collega’s beter kennen en je kunt zelf je creativiteit de vrije loop laten gaan. Zalig toch!

Stijn, stagiair bij Digiti

Stijn Belmans Digiti

Oh ja, ik heb mezelf nog niet voorgesteld. Wie ik ben? Stijn Belmans, student Communicatiemanagement aan Thomas More Mechelen en stagiair bij Digiti. Ik loop stage op de marketingafdeling bij de Nomads-tribe. Wat? De Nomads. Een bende gezellige Digitisten die op een creatieve manier projecten aanpakken.

Wat ik echt ongelofelijk vind, is dat ik hier mijn skills kan bijschaven, en dat elke dag. Bovendien leer ik enorm veel over mezelf. Ik besef dat ik vooral een technische SEO-er ben met een hart voor marketing en WordPress. Hier kan ik ook echt die persoon zijn. Bovendien kan ik alle geleerde zaken toepassen in mijn vrije tijd. Als beheerder van meerdere websites en sociale media kan ik mijn geen betere stage wensen.

Ben of wil jij een echte Digitist worden?