Actie Voorwaarden

Deze actie wordt georganiseerd door: 


  • Digiti
  • Diamantstraat 8
  • 2200 Herentals
  • BTW-nummer: 0876.774.981

Duur van de actie

Deze actie loopt tussen 14 februari en 14 maart 2019. De gewonnen cadeau blijft geldig tot 14 juni 2019. Iedere deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen. Zodoende is er slechts één cadeau per bedrijf. Enkel bedrijven die een glazen pot met snoepjes én een unieke code via onze actie hebben ontvangen, kunnen deelnemen.

Prijsbepaling

Het cadeau wordt willekeurig bepaald. Eenmaal je bent ingelogd met je unieke code, wordt jouw cadeau gegenereerd en blijft vervolgens steeds hetzelfde.

Informatie per cadeau

500 euro mediabudget:

Deze prijs is enkel geldig na het ondertekenen van een samenwerkingscontract. De gepresteerde werkuren zullen wel worden aangerekend.

750 euro mediabudget:

Deze prijs is enkel geldig na het ondertekenen van een samenwerkingscontract. De gepresteerde werkuren zullen wel worden aangerekend.

1000 euro mediabudget:

Deze prijs is enkel geldig na het ondertekenen van een samenwerkingscontract. De gepresteerde werkuren zullen wel worden aangerekend.

Lunch’n Learn:

Tijdens een Lunch’n Learn nodigen we een groep ondernemers uit om samen digitale oplossingen te bespreken. Deze lunch zal doorgaan in een restaurant of brasserie in provincie Antwerpen. Digiti zal de kostprijs van de lunch voor zijn rekening nemen. Mogelijke verplaatsingskosten of andere gemaakte onkosten worden niet terugbetaald.

Gratis Growth opleiding:

De growth opleiding vindt plaats op het kantoor van Digiti en zal zo’n 2 uur uren. Hierbij wordt drank voorzien. Mogelijke verplaatsingskosten of andere gemaakte onkosten worden niet terugbetaald.

Vindt plaats in het kantoor van Digiti. Opleiding duurt 2 uur. Drank wordt voorzien.

Gratis concept:

Win je een gratis concept, wordt er gratis 1 van de branding elementen onder handen genomen. Het concept wordt gekozen met de hulp van én in overeenstemming met Digiti. Bij onenigheid valt de eindbeslissing bij Digiti of kan de cadeau ongedaan gemaakt worden. Het concept volgt volledig uit de expertise van Digiti. Bijgevolg zijn er geen aanpassingen en/of feedback momenten mogelijk. Al het afgewerkte materiaal wordt aangeleverd in pdf.

Boostcampagne Instagram:

Bij een boostcampagne voor je Instagram account zal 5 weken lang de tool Combin worden ingeschakeld om hiermee de Instagram volgers in sneltempo te laten stijgen. Hierbij worden wekelijks de 3 laatste posts van een groep van 500 Instagram accounts geliked en worden de gebruikers vervolgens gevolgd, zodat zij worden aangespoord jou ook terug te volgen. De gepresteerde werkuren zullen niet worden aangerekend.

Digitale strategiesessie:

De digitale strategiesessie vindt plaats op het kantoor van het bedrijf die deze prijs gewonnen heeft. Het is een minimaal 1 uur durende sessie waarvan de inhoud wordt bepaald door Digiti.

Kennisgeving en ontvangst van het cadeau

Om het cadeau uiteindelijk te verwezenlijken, ontvang je meteen na het claimen van je cadeau een opvolgmailtje. Vervolgens wordt er telefonisch contact opgenomen om een afspraak te maken.

Digiti maakt of verleent geen enkele garantie met betrekking tot een cadeau. Bij onenigheid valt de eindbeslissing bij Digiti of kan de cadeau ongedaan gemaakt worden. Digiti kan niet aansprakelijk gehouden worden voor gebeurlijke ongevallen of schade die (on)rechtstreeks verband houdt met een gewonnen cadeau. Een cadeau is niet overdraagbaar, niet cumuleerbaar, ondeelbaar en moet aanvaard worden zoals deze wordt toegekend. Het cadeau kan ook in geen geval afgestaan, ingeruild worden voor een som geld of te koop aangeboden. Eventueel bijkomende taksen vallen ten laste van de winnaar.

Winnaars en andere eventueel aanwezige personen gaan akkoord met het feit dat er beelden kunnen gemaakt worden tijdens uitvoering van het cadeau. Deze beelden mogen, zonder enige vergoeding aan hen of de andere aanwezige personen verschuldigd te zijn, verspreid worden via alle communicatiekanalen van Digiti zoals, maar niet beperkt tot, Facebook, Twitter, Instagram of de website.

Elke deelnemer geeft Digiti door deelname de toestemming zijn/haar persoonsgegevens te verwerken in haar databank, zodat Digiti de deelnemer kan informeren omtrent het verloop van de actie. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Digiti kan niet aansprakelijk geacht worden indien, ten gevolge van overmacht of iedere andere reden, de duur van de actie wordt veranderd of indien de wedstrijd wordt aangepast of wordt geannuleerd.

Digiti kan te allen tijde de deelnemingsvoorwaarden aanpassen. Deelname aan de wedstrijd impliceert de volledige aanvaarding van dit reglement.